‘Zonder ballast uit jouw verleden en in vrijheid jezelf kunnen presenteren – dat is het doel!’

Coachingspraktijk Carlo Nabbe biedt coaching aan iedereen die zichzelf met meer zelfvertrouwen wil presenteren. In zijn loopbaan heeft hij met de meest uiteenlopende cliënten gewerkt aan het beheersen van podiumangst, het ontwikkelen van presentatievaardigheden en de mentale, maar ook fysieke aspecten die hierbij een rol spelen.

Als gevestigd dirigent en violist heeft Carlo veel ervaring met coaching in individueel en groepsverband, voor particulieren én bedrijven. Naast instrumentalisten helpt hij leidinggevenden en docenten met trainingssessies op het gebied van lichaamshouding, innerlijke rust, stemgebruik, ademhaling en concentratievaardigheden. Charisma speelt hierbij een sterke rol.

Alle trajecten zijn op maat en met aandacht samengesteld. Ze onderscheiden zich op één belangrijk punt: voor iedereen is er een persoonlijk plan van aanpak. De werkwijze kies je samen, op basis van je doelen, achtergrond en persoonlijke stijl. De coaching is erop gericht om je inzicht te geven in je eigen talent en gedrag. Een inzicht dat, eenmaal verworven, door kan groeien.

 

Interview zomer 2019

Carlo in het kort

Opleiding

Conservatorium docerend musicus en uitvoerend musicus. Hoofdvak viool

Ervaring

30 jaar coachings ervaring. Masterclasses leiding geven. Workshops talentontwikkeling aan het brabantsconservatorium. Auditiebegeleiding voor de academie van het concertgebouworkest

Motivatie

Van zelfstandigheid naar vrijheid

Publicaties

Boek “Aandacht”uitgegeven door Aspekt

Contact Info

Telefoon: 06 30 10 86 95
Email : carlonabbe@podiumkracht.nl