‘Spelen was eng en moeilijk. Nu is het fijn en haalbaar. Ik sta op het podium en kan nu pas doorgroeien.’

Je bent van harte uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van twee uur. Vanuit daar bepalen we samen welk coachingstraject bij je vraag past. De meest voorkomende trajecten zijn:

Kort traject

Eén of twee intensieve dagdelen, inclusief gesprekken en training om op korte termijn met meer zelfvertrouwen op het podium te staan.

 

Lang traject

Een traject van meerdere gesprekken en trainingsmomenten. Voor mensen die de tijd hebben om wat dieper op de materie in te gaan. Ballast uit het verleden ruim je niet altijd in één keer op!

 

Weekendsessies

Een weekend lang training met twee of meer mensen op een mooie locatie. Bij vier of meer mensen is er een tweede coach aanwezig.

 

Zomersessies

De zomertrajecten beslaan één week en zijn speciaal ingericht voor groepen. Ze vinden plaats op een schitterende locatie, waarbij minimaal twee coaches aanwezig zijn.

 

Auditietraining

De auditietraining beslaat doorgaans drie dagdelen per week gedurende één, twee of drie weken. Ze zijn geschikt voor zowel muziek als theater.

 

Coaching op de werkvloer

Het is mogelijk binnen je bedrijf één of meerdere sessies aan te bieden aan jou of je werknemers, om ze te trainen op specifieke vaardigheden tijdens het werk. Spannend, maar leuk en goed om te doen.

“Het projectmatig optreden van Carlo als dirigent van Bill Bounders Orchestra te Bergen op Zoom heeft waarneembaar geleid tot onvermoede muzikale ontdekking bij individuele leden van het orkest. Zijn coachingsvaardigheden hebben geleid tot individueel groeien in muzikaliteit waarmee het gehele orkest is gegroeid.”

Ton Rijk , directeur passend onderwijs regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Hoogerheide/ Woensdrecht.

Methode

Tijdens de eerste sessies zoeken we middels gesprekken naar de mentale oorzaken van een probleem. Tegelijkertijd kijken we naar de fysieke uitwerking hiervan. Het lichamelijk opbouwen van spanning is moeilijk te ontdekken, maar het is vaak de enige plek waar ook de oplossing ligt. Lichaamswerk dus! Mentale en fysieke beheersing op het podium; daar gaan we naar op zoek. Dat doen we middels verschillende oefeningen op het gebied van:

  • Ademhaling
  • Lichaamshouding en beweging.
  • Concentratie
  • Ontspanning
  • Bewustwording
  • Feedback