‘Tijdens spannende momenten gaf mijn stem vaak mijn zenuwen weg. Het podium was niet van mij. Dankzij Carlo weet ik mijn stemgebruik nu te beheersen en dat komt mijn werk absoluut ten goede.’

De trainingssessies zijn erop gespitst om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Die zijn voor iedereen net even anders, maar allemaal zijn ze erop gericht om je te helpen bij het vergroten van je innerlijke rust en zelfvertrouwen. Dat komt in veel verschillende contexten van pas en daar heb je de rest van je leven profijt van. Een investering in jezelf, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

‘Na een intensief trainingstraject van twee maanden deed ik met veel meer zelfvertrouwen auditie. En het resultaat mag er zijn: ik werd eindelijk derde op de auditie. Mijn podiumangst is nu meestal beheersbaar. Ik zit steviger op het podium. Niet slecht voor een eerste keer!’

Mijn studiemethode bracht mij meer en meer in de problemen. Geduldig lichaamswerk en een meer zorgvuldige benadering van mijn lijf en mijn instrument gaf mij meer innerlijke concentratie zonder faalangst en overbelasting.